Kuman: Runi je uvijek dobrodošao u Everton, ali...

Menadžer Evertona Ronald Kuman rekao je da bi povratak Vejna Runija bio dobrodošao i da on može da igra još dve-tri godine na vrhunskom nivou.

Fudbal 02.03.2017 | 09:00
Kuman: Runi je uvijek dobrodošao u Everton, ali...
S druge strane, Holanđanin je istakao da je odluka na samom Runiju i njegovom klubu Mančester Junajtedu.

Runi (31) je prošao kroz omladinsku školu 'Karamela', za koji je debitovao 2002, sa samo 16 godina, a prvi gol u Premijer ligi postigao je posle samo deset utakmica, kada je bio strelac protiv Arsenala.

Sadašnji kapiten reprezentacije Engleske prešao je u Junajted 2004. i od tada nije menjao sredinu. Mediji i fudbalski radnici povezivali su ga sa povratkom na Gudison park poslednjih godina.

"Mislim da Runi i dalje igra na visokom nivou i da je napravio dobar izbor ostankom u Mančester Junajtedu i Premijer ligi. Pred njim su još dve-tri godine igranja na najvišem nivou. Ne znam šta će se desiti na kraju sezone. Prema mom mišljenju, on je jedan od igrača koji mogu Everton da učine jačim nego što je sad", rekao je Kuman u intervjuu za Skaj sports.

Kuman je, međutim, naglasio da kontakti nisu postojali.

"Najvažnije je šta igrač voli i šta je potrebno Junajtedu, a mi nismo umešani u taj projekat. U Everton je dobrodošao svaki igrač za koga mislimo da može da pojača tim", rekao je Kuman.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar