Терзић и Грбић остају селектори Србије бар до ОИ 2020. године!

Селектори женске и мушке одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић и Никола Грбић водиће те екипе бар до завршетка ОИ 2020, саопштио је национални савез.

Остали спортови 26.02.2017 | 12:45
Терзић и Грбић остају селектори Србије бар до ОИ 2020. године!
"Постигли смо још боље предуслове за квалитетне припреме за Олимпијске игре 2020. године, што је био циљ. С обзиром на идентичне погледе на организацију и функционисање селекција, уверени смо да ће обе репрезентације у будућности показати своје максимуме", рекао је председник Одбојкашког савеза Србије Зоран Гајић.

Селектори су потписали нове уговоре са ОСС-ом до 2020. године.

Терзић, селектор актуелних олимпијских вицешампионки, је рекао да се "лако и брзо" договорио око потписивања уговора.

"Лако и брзо смо се договорили и леп је осећај имати уговор са матичним Савезом после толико времена. Нема заправо никавих промена, само је све стављено на папир", рекао је Терзић.

Грбић је навео да услови наставка сарадње нису били проблем.

"Договорио сам се са Гајићем око свих детаља уговора. Услови наставка сарадње нису били проблем, већ делови текста. Задовољан сам што ћу наставити започето пре две године и надам се да ћемо тако наставити, у истом ритму и са истим резултатима, до Токија 2020. године", казао је Грбић.

Женска и мушка одбојкашка репрезентација Србије ће ове године наступати у квалификацијама за Светско првенства, Европском првенству, као и Гран прију, односно Светској лиги.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар