Казинс: Ранадив и Дивац су кукавице!

Демаркус Казинс рекао је да нема потребе да прича са власником Вивеком Ранадивом и генералним менаџером Владем Дивцем јер би од њих добио кукавички одоговр.

Кошарка 05.03.2017 | 17:15
Казинс: Ранадив и Дивац су кукавице!
Казинс је протеклог викенда неочекивано трејдован из Сакраменто Кингса у Њу Орлеанс Пеликансе, иако су претходно из клуба тврдили да ће остати.

„Због чега да разговарам? То је био кукавички потез, а сигуран сам да ћу добити и кукавички одговор. Ове ствари су се дешавале и раније. Био сам тамо када је отпуштен Мајк Мелоун. Видео сам како функционишу. Знам какав бих одговор добио, тако да нема поенте.“

Казинс је раније рекао да га је Дивац позвао тек када је све било готово и да није имало поенте да разговарају.

Казинс каже да му је криво јер у Сакраменту није успео да до краја оствари оно што је започео. Он је истакао да је добро вратити се кошарци, а на дебију у четвртак постигао је 27 поена за Пеликансе.

„Нисам дуго плакао. Погодило ме је, нисам ово очекивао, речено ми је да се и неће десити, али... Повређен сам због тога што сам трејдован после свега што сам направио у клубу, више него због тога што нису били искрени према мени“, рекао је Казинс.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар