Kazins: Ranadiv i Divac su kukavice!

Demarkus Kazins rekao je da nema potrebe da priča sa vlasnikom Vivekom Ranadivom i generalnim menadžerom Vladem Divcem jer bi od njih dobio kukavički odogovr.

Košarka 05.03.2017 | 17:15
Kazins: Ranadiv i Divac su kukavice!
Kazins je proteklog vikenda neočekivano trejdovan iz Sakramento Kingsa u Nju Orleans Pelikanse, iako su prethodno iz kluba tvrdili da će ostati.

„Zbog čega da razgovaram? To je bio kukavički potez, a siguran sam da ću dobiti i kukavički odgovor. Ove stvari su se dešavale i ranije. Bio sam tamo kada je otpušten Majk Meloun. Video sam kako funkcionišu. Znam kakav bih odgovor dobio, tako da nema poente.“

Kazins je ranije rekao da ga je Divac pozvao tek kada je sve bilo gotovo i da nije imalo poente da razgovaraju.

Kazins kaže da mu je krivo jer u Sakramentu nije uspeo da do kraja ostvari ono što je započeo. On je istakao da je dobro vratiti se košarci, a na debiju u četvrtak postigao je 27 poena za Pelikanse.

„Nisam dugo plakao. Pogodilo me je, nisam ovo očekivao, rečeno mi je da se i neće desiti, ali... Povređen sam zbog toga što sam trejdovan posle svega što sam napravio u klubu, više nego zbog toga što nisu bili iskreni prema meni“, rekao je Kazins.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar