Зоран Тошић: Нисам још 100%, али добро је!

Нападач ЦСКА се опоравио од повреде листа, а сада му следи и престројавање на леву страну терена!

Фудбал 25.02.2017 | 09:00
Зоран Тошић: Нисам још 100%, али добро је!
Српски фудбалски репрезентативац, Зоран Тошић изјавио је на приремама ЦСКА у Шпанији да се потпуно опоравио од повреде, али да још није потпуноо спреман за највеће напоре иако је одрадио последњу недељу припрема.

"Тешко ми је пало што сам се повредио на самом почетку припрема и што ми је требало толико времена да се опоравим. Али сада је најважније да ускоро почиње шампионат Русије и ја ћу спреман сачекати прву утакмицу. Нажлост, још нисам 100 посто спреман за највеће изазове", изјавио је нападач Армејаца.

Тошић, који је имао проблема са листом пре 10-ак дана се вратио тренинзима, а по повратку у састав ће морати да се престроји са десне на леву страну, што од њега захтева тренер Виктор Гончаренко.

"Људе интересује како ћу се снаћи на левој страни, али ја ту не видим проблем. Ако тренер хоће, тако ћу и играти. Као млад фудбалер често сам играо са те стране терена, а како време буде пролазило и будем играо утакмице, тако ће ми бити све лакше. Ја сам сперман да играм на било којој позицији ако тако захтева тренер", јасан је ас из Зрењанина.

Руски шампионат се наставља у петак 3. марта, а ЦСКА већ у првом пролећном дуелу игра велики дерби са омраженим гостима из Санкт Петербурга, Зенитом. Сусрет је заказан за суботу 4. март од 14.30 по средњоевропском времену. Пауза у Премијер лиги највеће земље света траје од 5. децембра. Прво место са пет поена предности испред другопласираног Зенита и осам од трећепласираног ЦСКА држи московски Спартак.

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар