Zoran Tošić: Nisam još 100%, ali dobro je!

Napadač CSKA se oporavio od povrede lista, a sada mu sledi i prestrojavanje na levu stranu terena!

Fudbal 25.02.2017 | 09:00
Zoran Tošić: Nisam još 100%, ali dobro je!
Srpski fudbalski reprezentativac, Zoran Tošić izjavio je na priremama CSKA u Španiji da se potpuno oporavio od povrede, ali da još nije potpunoo spreman za najveće napore iako je odradio poslednju nedelju priprema.

"Teško mi je palo što sam se povredio na samom početku priprema i što mi je trebalo toliko vremena da se oporavim. Ali sada je najvažnije da uskoro počinje šampionat Rusije i ja ću spreman sačekati prvu utakmicu. Nažlost, još nisam 100 posto spreman za najveće izazove", izjavio je napadač Armejaca.

Tošić, koji je imao problema sa listom pre 10-ak dana se vratio treninzima, a po povratku u sastav će morati da se prestroji sa desne na levu stranu, što od njega zahteva trener Viktor Gončarenko.

"Ljude interesuje kako ću se snaći na levoj strani, ali ja tu ne vidim problem. Ako trener hoće, tako ću i igrati. Kao mlad fudbaler često sam igrao sa te strane terena, a kako vreme bude prolazilo i budem igrao utakmice, tako će mi biti sve lakše. Ja sam sperman da igram na bilo kojoj poziciji ako tako zahteva trener", jasan je as iz Zrenjanina.

Ruski šampionat se nastavlja u petak 3. marta, a CSKA već u prvom prolećnom duelu igra veliki derbi sa omraženim gostima iz Sankt Peterburga, Zenitom. Susret je zakazan za subotu 4. mart od 14.30 po srednjoevropskom vremenu. Pauza u Premijer ligi najveće zemlje sveta traje od 5. decembra. Prvo mesto sa pet poena prednosti ispred drugoplasiranog Zenita i osam od trećeplasiranog CSKA drži moskovski Spartak.

Izvor: mozzartsport

foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar