Казинс: Кингси неискрени! Владе ме звао, али...

Демаркус Казинс "прозвао" франшизу која је била неискрена према њему. Након трејда га је звао Владе Дивац, али. . .

Кошарка 24.02.2017 | 18:50
Казинс: Кингси неискрени! Владе ме звао, али...
"Ово је мој нови дом, пресрећан сам".

То су биле прве речи Демаркуса Казинса на представљању у Њу Орлеансу пошто је након седам сезона у Кингсима напустио Сакраменто и упутио се у нову авантуру где ће у тандему са Ентонијем Дејвисом, за почетак, покушати да заигра први пут у плеј-офу.

Био је изненађен и врло емотиван када је сазнао да је генерални менаџер Сакрамента Владе Дивац одлучио да га трејдује у Пеликансе, али изгледа да је то, на крају, добро поднео.

"Нема никакве љутње, ово је једноставно бизнис", рекао је "Буги" на представљању.

Био је далеко боље расположен него када се поздрављао са навијачима Кингса који су и даље бесни због потеза који је повукао Владе Дивац.

Сакраменто је Пеликансима за "Бугија" дао Бадија Хилда, Тајрика Еванса и Ленгстона Галовеја, као и по пика у првој и другој рунди на наредном драфту, што је, према речима Дивца, била далеко лошија понуда од оне коју је добио два дана пре тога, али је једноставно одлучио да је прихвати - слутећи да ће долазити све мање и слабије понуде за једног од најбољих НБА центара.

У саопштењу Сакрамента, Дивац је "кроз редове" поручио да Казинс није био добар по свлачионицу и да је карактер важан у процесу сређивања франшизе…

"Владе ме је звао када је све већ било договорено. Али, већ је било договорено…", казао је Казинс који се није јавио генералном менаџеру Кингса током Ол стар викенда у Њу Орлеансу током ког је договорен велики трејд, а каже да га је највише заболела неискреност Сакрамента.

Наиме, биле су снажне поруке претходних дана да ће му понудити максимални уговор!

"Буги" је одлучио да почне испочетка, у Пеликансима је већ узео број "0", а верује да ће он и Ентони Дејвис бити сјајан тандем четворке и петице.

Многи кажу најбољи од Робинсона и Данкана...

"Бићемо као ватра и лед!", рекао је Казинс за крај.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар