Kazins: Kingsi neiskreni! Vlade me zvao, ali...

Demarkus Kazins "prozvao" franšizu koja je bila neiskrena prema njemu. Nakon trejda ga je zvao Vlade Divac, ali. . .

Košarka 24.02.2017 | 18:50
Kazins: Kingsi neiskreni! Vlade me zvao, ali...
"Ovo je moj novi dom, presrećan sam".

To su bile prve reči Demarkusa Kazinsa na predstavljanju u Nju Orleansu pošto je nakon sedam sezona u Kingsima napustio Sakramento i uputio se u novu avanturu gde će u tandemu sa Entonijem Dejvisom, za početak, pokušati da zaigra prvi put u plej-ofu.

Bio je iznenađen i vrlo emotivan kada je saznao da je generalni menadžer Sakramenta Vlade Divac odlučio da ga trejduje u Pelikanse, ali izgleda da je to, na kraju, dobro podneo.

"Nema nikakve ljutnje, ovo je jednostavno biznis", rekao je "Bugi" na predstavljanju.

Bio je daleko bolje raspoložen nego kada se pozdravljao sa navijačima Kingsa koji su i dalje besni zbog poteza koji je povukao Vlade Divac.

Sakramento je Pelikansima za "Bugija" dao Badija Hilda, Tajrika Evansa i Lengstona Galoveja, kao i po pika u prvoj i drugoj rundi na narednom draftu, što je, prema rečima Divca, bila daleko lošija ponuda od one koju je dobio dva dana pre toga, ali je jednostavno odlučio da je prihvati - sluteći da će dolaziti sve manje i slabije ponude za jednog od najboljih NBA centara.

U saopštenju Sakramenta, Divac je "kroz redove" poručio da Kazins nije bio dobar po svlačionicu i da je karakter važan u procesu sređivanja franšize…

"Vlade me je zvao kada je sve već bilo dogovoreno. Ali, već je bilo dogovoreno…", kazao je Kazins koji se nije javio generalnom menadžeru Kingsa tokom Ol star vikenda u Nju Orleansu tokom kog je dogovoren veliki trejd, a kaže da ga je najviše zabolela neiskrenost Sakramenta.

Naime, bile su snažne poruke prethodnih dana da će mu ponuditi maksimalni ugovor!

"Bugi" je odlučio da počne ispočetka, u Pelikansima je već uzeo broj "0", a veruje da će on i Entoni Dejvis biti sjajan tandem četvorke i petice.

Mnogi kažu najbolji od Robinsona i Dankana...

"Bićemo kao vatra i led!", rekao je Kazins za kraj.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar