Велимир Стјепановић кренуо Нолетовим стопама!

Најбољи српски пливач Велимир Стјепановић започео сарадњу са доктором Игором Четојевићем, који је помогао Новаку Ђоковићу да дође на прво место АТП листе.

Остали спортови 24.02.2017 | 08:45
Велимир Стјепановић кренуо Нолетовим стопама!
Велимир Стјепановић припрема се за Светско првенство у Будимпешти. У Дубаију вредно тренира по саветима Себастијана Хигла, а у међувремену увео је неке новине које би требало да му донесу бољитак у каријери.

По угледу на Новака Ђоковића започео је сарадњу са доктором Игором Четојевићем, специјалистом за исхрану. Он је неко време био део Ђоковићевог тима, а новине које је унео у његову исхрану помогле су најбољем српском тенисеру да дође и дуго се задржи на првом месту АТП листе.

"Био сам два дана на Кипру код доктора Четојевића. Дао ми је списак суплемената које да користим, као и савет да избацим из исхране млечне производе. Било је ту још неких ситница. За сада то изгледа добро. Стриктно се држим тога, избацио сам млечне производе и чини ми се да ми то помаже", рекао је за "Спортски журнал" Стјепановић и најавио да ће сигурно наставити сарадњу са тим стручњаком са исхрану.

Актуелни вицешампион Европе у трци на 200 метара слободно ускоро ће у Дубаију добити друштво на тренинзима.

"Чаба Силађи и Себастијан долазе 26. фебруара у Дубаи и радићемо до 11. марта. Заједно се враћамо у Србију. Учествоваћу на државном шампионату у Беогтраду од 17. до 19. марта, а онда и на четворомечу репрезентација Србије, Босне и Херцеговине, Хрватске и Словеније у Бањалуци недељу касније", истакао је најбољи српски пливач, коме је циљ да се на такмичењу у Будимпешти, од 14. до 30. јула, домогне финала, први пут на планетарним такмичењима.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар