Мото ГП - Вињалес и ВР 46 вирус: Када Доктор сија, како ја да будем звијезда?!

Нови мотоциклиста Мовистар Јамахе потпуно је свестан да у тиму у ком вози глобални идол, Валентино Роси, он никада не може најинтересантнији лик.

Остали спортови 26.02.2017 | 20:45
Мото ГП - Вињалес и ВР 46 вирус: Када Доктор сија, како ја да будем звијезда?!
Одлична форма у предсезони, велики трансфер на место Хорхеа Лоренца и опет ништа. То би тренутно могло да стоји у личним карактеристикама Меверика Вињалеса ком је нови колега и још увек идол Валентино Роси главом и брадом.

“Немогуће је да се осећате као звезда у Јамахином тиму. Ја не могу да се поредим са великим Валентином Росијем. Он је можда некада и у проблему, делује као да се бори са нечим, али већ сутрадан је испред свих”, краже Меверик Вињалес фасциниран ликом и делом чувеног ВР 46 великана.

Како ново лице Мовистар Јамахе гледа на чињенични став Валентина Росија у ком стоји да ни сам Италијан није задовољан тестом на Филип Ајленду?

“ Имам досата самопоуздања на стази на којој се увек се осећам добро. Искрено, нисам обраћао пажњу на оно што се дешава са друге стране гараже. Фокусиран сам само на посао, а то је да извучем максимум из мотоцикла” закључио је своју жуто обојену причу, Меверик Вињалес.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар