Moto GP - Vinjales i VR 46 virus: Kada Doktor sija, kako ja da budem zvijezda?!

Novi motociklista Movistar Jamahe potpuno je svestan da u timu u kom vozi globalni idol, Valentino Rosi, on nikada ne može najinteresantniji lik.

Ostali sportovi 26.02.2017 | 20:45
Moto GP - Vinjales i VR 46 virus: Kada Doktor sija, kako ja da budem zvijezda?!
Odlična forma u predsezoni, veliki transfer na mesto Horhea Lorenca i opet ništa. To bi trenutno moglo da stoji u ličnim karakteristikama Meverika Vinjalesa kom je novi kolega i još uvek idol Valentino Rosi glavom i bradom.

“Nemoguće je da se osećate kao zvezda u Jamahinom timu. Ja ne mogu da se poredim sa velikim Valentinom Rosijem. On je možda nekada i u problemu, deluje kao da se bori sa nečim, ali već sutradan je ispred svih”, kraže Meverik Vinjales fasciniran likom i delom čuvenog VR 46 velikana.

Kako novo lice Movistar Jamahe gleda na činjenični stav Valentina Rosija u kom stoji da ni sam Italijan nije zadovoljan testom na Filip Ajlendu?

“ Imam dosata samopouzdanja na stazi na kojoj se uvek se osećam dobro. Iskreno, nisam obraćao pažnju na ono što se dešava sa druge strane garaže. Fokusiran sam samo na posao, a to je da izvučem maksimum iz motocikla” zaključio je svoju žuto obojenu priču, Meverik Vinjales.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar