Дјевојка злостављана код Кисељака

Травничка полиција али и Тужилаштво Средњобоснког кантона истражују стравичан случај силовања који се протекле седмице догодио у селу Буковица надомак Кисељака када је злостављана дјевојка са посебним потребама.

Босна и Херцеговина 17.02.2017 | 12:19
Дјевојка злостављана код Кисељака
Како сазнајемо, силовање је полицији је пријавио брат 18-годишње жртве, а већ сутрадан двојица младића су ухапшени због сумње да се могу довести у везу са гнусним чином.

Према незваничним информацијама ухапшен је Арнес Чоло звани Грга (35) и А. Ј. те су након саслушања у травничкој полицији предати у надлежност Тужилаштва СБК-а.

- У Тужилаштву СБК је формиран предмет у овом случају и  у току је провођење истраге - казала је за Фактор Ернеса Бегановић, портпарол Тужилаштва СБК. 

Према незваничним информацијама случај је полицији пријављен прије три дана, а силовање се одиграло у шуми која се налази у непосреној близини куће у којој жртва живи.

Дјевојка је била наводно накратко нестала, а након што су укућни схватили да је нема кренули су у потрагу за њом. Убрзо се појавила, а када је дошла до куће била је сва кравава и блатњава. Породица је убрзо схватила шта се несретној дјевојци догодило те су је одмах одвезли на преглед у локални дом здравља гдје јој је пружена помоћ и гдје је такође утврђено да је злостављана.

Полиција наставља рад на расвјетљавању цијелог случаја.  

(Фактор)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

камелеон

17.02.2017 12:54

Боже, опрости ми ако гријешим. Радили се о оној Буковици гдје је хоџа чинио слична злодјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Равногорац

17.02.2017 17:47

За такве монструме хитно тразити смртну казну,,

Name

Да Да

17.02.2017 21:59

Ходја то исто ради.

Name

други неко

18.02.2017 13:10

Ту су изгледа ретардирани и ходзе и попови а изгледа и народ фуј за све само смртна казна.Друзе ТИТО за твоје време се ово није догадјало ове данасње владаре треба поставити да ти сваки дан гроб цисте и ките цвецем и стразу која це их пазити дали то добро раде.