Djevojka zlostavljana kod Kiseljaka

Travnička policija ali i Tužilaštvo Srednjobosnkog kantona istražuju stravičan slučaj silovanja koji se protekle sedmice dogodio u selu Bukovica nadomak Kiseljaka kada je zlostavljana djevojka sa posebnim potrebama.

Bosna i Hercegovina 17.02.2017 | 12:19
Djevojka zlostavljana kod Kiseljaka
Kako saznajemo, silovanje je policiji je prijavio brat 18-godišnje žrtve, a već sutradan dvojica mladića su uhapšeni zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu sa gnusnim činom.

Prema nezvaničnim informacijama uhapšen je Arnes Čolo zvani Grga (35) i A. J. te su nakon saslušanja u travničkoj policiji predati u nadležnost Tužilaštva SBK-a.

- U Tužilaštvu SBK je formiran predmet u ovom slučaju i  u toku je provođenje istrage - kazala je za Faktor Ernesa Beganović, portparol Tužilaštva SBK. 

Prema nezvaničnim informacijama slučaj je policiji prijavljen prije tri dana, a silovanje se odigralo u šumi koja se nalazi u neposrenoj blizini kuće u kojoj žrtva živi.

Djevojka je bila navodno nakratko nestala, a nakon što su ukućni shvatili da je nema krenuli su u potragu za njom. Ubrzo se pojavila, a kada je došla do kuće bila je sva kravava i blatnjava. Porodica je ubrzo shvatila šta se nesretnoj djevojci dogodilo te su je odmah odvezli na pregled u lokalni dom zdravlja gdje joj je pružena pomoć i gdje je takođe utvrđeno da je zlostavljana.

Policija nastavlja rad na rasvjetljavanju cijelog slučaja.  

(Faktor)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

kameleon

17.02.2017 12:54

Bože, oprosti mi ako griješim. Radili se o onoj Bukovici gdje je hodža činio slična zlodjela.

ODGOVORITE
Name

Ravnogorac

17.02.2017 17:47

Za takve monstrume hitno traziti smrtnu kaznu,,

Name

Da Da

17.02.2017 21:59

Hodja to isto radi.

Name

drugi neko

18.02.2017 13:10

Tu su izgleda retardirani i hodze i popovi a izgleda i narod fuj za sve samo smrtna kazna.Druze TITO za tvoje vreme se ovo nije dogadjalo ove danasnje vladare treba postaviti da ti svaki dan grob ciste i kite cvecem i strazu koja ce ih paziti dali to dobro rade.