Куп: Звезда без Дангубића у Нишу, повређен и Волтерс!

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да Немања Дангубић неће наступити на завршници Купа у Нишу.  "Бјелица уопште не може да тренира", рекао је тренер Звезде након тријумфа у Македонији.

Кошарка 15.02.2017 | 08:45
Куп: Звезда без Дангубића у Нишу, повређен и Волтерс!
Дангубић већ око месец дана има проблем са повредом стопала, па ће због тога пропустити и дуеле у Купу.

Црвена звезда мтс остварила је у Скопљу једну од најубедљивијих победа ове сезоне, али Дејан Радоњић поново није могао да расположен напустио дворану.

На конференцији за новинаре после меча против Карпоша, тренер црвено-белих говорио је о повредама играча који се нису ни "скинули" против Сокола (Дангубић и Бјелица), а уз то објаснио и зашто Нејт Волтерс једини није улазио у игру.

"Почећу са информацијом да Немања Дангубић сигурно неће моћи да игра на Купу Србије. Даље, Милко Бјелица уопште не може да тренира, а пред данашњи меч повредио се и Волтерс - и то на загревању. Налазимо се у доста незгодној ситуацији, чекају нас важни мечеви, а немамо времена да се одморимо и тренирамо", изјавио је Радоњић.

Дакле, Дангубић ће због повреде тетиве, "зарађене" на гостовању Макабију одсуствовати више од месец дана, док је Милко Бјелица ван строја од недеље, када је осетио бол у леђима током меча против Цибоне.

О стању Волтерса биће више информација наредних дана.

"Победа је добра, али друго није добро. Славили смо без три играча. Похвалио бих своје момке за добру игру током целе утакмице", додао је Радоњић и честитао Карпошу добре игре у претходном периоду.

Црвено-бели ће право из Скопља отићи у Ниш, где ће у четвртак играти против Вршца у четвртфиналу Купа Радивоја Кораћа.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар