Kup: Zvezda bez Dangubića u Nišu, povređen i Volters!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da Nemanja Dangubić neće nastupiti na završnici Kupa u Nišu.  "Bjelica uopšte ne može da trenira", rekao je trener Zvezde nakon trijumfa u Makedoniji.

Košarka 15.02.2017 | 08:45
Kup: Zvezda bez Dangubića u Nišu, povređen i Volters!
Dangubić već oko mesec dana ima problem sa povredom stopala, pa će zbog toga propustiti i duele u Kupu.

Crvena zvezda mts ostvarila je u Skoplju jednu od najubedljivijih pobeda ove sezone, ali Dejan Radonjić ponovo nije mogao da raspoložen napustio dvoranu.

Na konferenciji za novinare posle meča protiv Karpoša, trener crveno-belih govorio je o povredama igrača koji se nisu ni "skinuli" protiv Sokola (Dangubić i Bjelica), a uz to objasnio i zašto Nejt Volters jedini nije ulazio u igru.

"Počeću sa informacijom da Nemanja Dangubić sigurno neće moći da igra na Kupu Srbije. Dalje, Milko Bjelica uopšte ne može da trenira, a pred današnji meč povredio se i Volters - i to na zagrevanju. Nalazimo se u dosta nezgodnoj situaciji, čekaju nas važni mečevi, a nemamo vremena da se odmorimo i treniramo", izjavio je Radonjić.

Dakle, Dangubić će zbog povrede tetive, "zarađene" na gostovanju Makabiju odsustvovati više od mesec dana, dok je Milko Bjelica van stroja od nedelje, kada je osetio bol u leđima tokom meča protiv Cibone.

O stanju Voltersa biće više informacija narednih dana.

"Pobeda je dobra, ali drugo nije dobro. Slavili smo bez tri igrača. Pohvalio bih svoje momke za dobru igru tokom cele utakmice", dodao je Radonjić i čestitao Karpošu dobre igre u prethodnom periodu.

Crveno-beli će pravo iz Skoplja otići u Niš, gde će u četvrtak igrati protiv Vršca u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar