Лауда у Барселони отвара нови шпил карата!

Друго лице, а прва легенда Мерцедеса очекује да ће се и пре Мелбурна видети ко остаје газда циркуског каравана.

Остали спортови 17.02.2017 | 15:45
Лауда у Барселони отвара нови шпил карата!
Шта су тајне за Никија Лауду? Конкретно, ништа сем насушне потребе за кокетним набацивањем комплекса свима који сумњају у доминацију његовог тима и у овој сезони. Аустријанац зато не прогнозира, он као да зна да ће Мерцедес АМГ Петронас показати силу на тестовима пре Мелбурна. Стари ас је миран, јер тест у Барселони ће поново показати ко је ко...

„Први тест у Барселони ће бити искоришћен за упознавање са свим новим правилима. Дани између тестова ће се користити за развој делова, док ће на последњем тесту сви кренути много озбиљније. Желимо да знамо како стојимо и пре прве трке. То ћемо и сазнати, сви ћете имати прилику да се уверите”, заголицао је машту у последњој реченици свима велики Ники Лауда.

Могло би се рећи да ништа необично није изјавио други човек Мерцедес АМГ Петронаса. Тако би заиста и било да се се стари ас није у наставку опустио. Разуме се да је видео нови болид. У његовим очима он се огледа као агресивна справа која суштина будућих успеха.

„Гледао сам и пратио развој новог болида у изради. Широк је, агресиван и надасве занимљив. Мислим да ће се свидети многима. Навијачи ће се сложити да са већим гумама цео концеп и визуелно изгледа заиста одлично“, рекао је Ники Лауда, а како све то изгледа на примеру „w 08“ болида имаћемо прилику да видимо на Силверстоуну већ 23. фебруара.

На крају преносимо и информацију да је тест у Барселони заказан за период од седмог до десетог марта. То је период у ком ће се по Лаудиној причи отворити шпил Ф1 карата.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар