Lauda u Barseloni otvara novi špil karata!

Drugo lice, a prva legenda Mercedesa očekuje da će se i pre Melburna videti ko ostaje gazda cirkuskog karavana.

Ostali sportovi 17.02.2017 | 15:45
Lauda u Barseloni otvara novi špil karata!
Šta su tajne za Nikija Laudu? Konkretno, ništa sem nasušne potrebe za koketnim nabacivanjem kompleksa svima koji sumnjaju u dominaciju njegovog tima i u ovoj sezoni. Austrijanac zato ne prognozira, on kao da zna da će Mercedes AMG Petronas pokazati silu na testovima pre Melburna. Stari as je miran, jer test u Barseloni će ponovo pokazati ko je ko...

„Prvi test u Barseloni će biti iskorišćen za upoznavanje sa svim novim pravilima. Dani između testova će se koristiti za razvoj delova, dok će na poslednjem testu svi krenuti mnogo ozbiljnije. Želimo da znamo kako stojimo i pre prve trke. To ćemo i saznati, svi ćete imati priliku da se uverite”, zagolicao je maštu u poslednjoj rečenici svima veliki Niki Lauda.

Moglo bi se reći da ništa neobično nije izjavio drugi čovek Mercedes AMG Petronasa. Tako bi zaista i bilo da se se stari as nije u nastavku opustio. Razume se da je video novi bolid. U njegovim očima on se ogleda kao agresivna sprava koja suština budućih uspeha.

„Gledao sam i pratio razvoj novog bolida u izradi. Širok je, agresivan i nadasve zanimljiv. Mislim da će se svideti mnogima. Navijači će se složiti da sa većim gumama ceo koncep i vizuelno izgleda zaista odlično“, rekao je Niki Lauda, a kako sve to izgleda na primeru „w 08“ bolida imaćemo priliku da vidimo na Silverstounu već 23. februara.

Na kraju prenosimo i informaciju da je test u Barseloni zakazan za period od sedmog do desetog marta. To je period u kom će se po Laudinoj priči otvoriti špil F1 karata.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar