Розберг не одустаје: Размислите о Фетеловом трансферу...!

Пензионисани шампион тврди да је Ботас у овом тренутку био реалан избор, Алонсо добра идеја за љубитеље спорта, а да је Фетел циљ на ком екипа у којој је освојио титулу треба ради.

Остали спортови 16.02.2017 | 22:15
Розберг не одустаје: Размислите о Фетеловом трансферу...!
Земљак се земљаку радује! Тако би у пар речи могли да опишемо став Нико Розберга о будућности Себастијана Фетела кога би по њему Мерцедес требало да доведе из Ферарија 2018. године.

„Мерцедес треба да буде разуман, па да размисли о Себастијану Фетелу након што се заврши наступајућа сезона“, гласно је размишљање пензионисаног шампиона Формуле 1, Нико Розберга изнето у италијанској Ла Републици.

„Фераријев уговор са Фетелом се завршава ове сезоне, па зато мислим да је разумно узети у обзир и ту опцију. Што се садашње ситуације тиче, ја као љубител Формуле 1 мислим да нисмо могли да се надамо узбудљивијој борби од оне коју су могли да приреде Алонсо и Хамилтон десет година после свега што се дешавало. Ипак, преовладале су реалне опције. Ботас је ипак у овом тренутку био паметнији избор“, изјавио је Нико Розберг који своју теорију о трансферуФетела из Скудерије темељи на сазнању да је Валтери Ботас за сада на некој врсти пробе пошто му је Мерцедес АМГ Петронас понудио уговор који траје свега годину дана.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар