Rozberg ne odustaje: Razmislite o Fetelovom transferu...!

Penzionisani šampion tvrdi da je Botas u ovom trenutku bio realan izbor, Alonso dobra ideja za ljubitelje sporta, a da je Fetel cilj na kom ekipa u kojoj je osvojio titulu treba radi.

Ostali sportovi 16.02.2017 | 22:15
Rozberg ne odustaje: Razmislite o Fetelovom transferu...!
Zemljak se zemljaku raduje! Tako bi u par reči mogli da opišemo stav Niko Rozberga o budućnosti Sebastijana Fetela koga bi po njemu Mercedes trebalo da dovede iz Ferarija 2018. godine.

„Mercedes treba da bude razuman, pa da razmisli o Sebastijanu Fetelu nakon što se završi nastupajuća sezona“, glasno je razmišljanje penzionisanog šampiona Formule 1, Niko Rozberga izneto u italijanskoj La Republici.

„Ferarijev ugovor sa Fetelom se završava ove sezone, pa zato mislim da je razumno uzeti u obzir i tu opciju. Što se sadašnje situacije tiče, ja kao ljubitel Formule 1 mislim da nismo mogli da se nadamo uzbudljivijoj borbi od one koju su mogli da prirede Alonso i Hamilton deset godina posle svega što se dešavalo. Ipak, preovladale su realne opcije. Botas je ipak u ovom trenutku bio pametniji izbor“, izjavio je Niko Rozberg koji svoju teoriju o transferuFetela iz Skuderije temelji na saznanju da je Valteri Botas za sada na nekoj vrsti probe pošto mu je Mercedes AMG Petronas ponudio ugovor koji traje svega godinu dana.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar