СНС: Вучић да се кандидује!

У врху напредњака апсолутна већина за то да лидер уђе у изборну трку. И сви потпредсједници "за". Одлука до сриједе, преносе београдске Новости.

Србија 13.02.2017 | 11:10
СНС: Вучић да се кандидује!
Како сазнаје лист, апсолутна већина у предсједништву и сви потпредседници СНС су за то да Александар Вучић буде кандидат ове странке на предсједничким изборима, а до сриједе ће бити познато да ли ће он прихватити овај став партијских сабораца.

У неформалном блоку, према тим изворима, који би лидера хтео да види у трци за Андрићев венац су Небојша Стефановић, Зорана Михајловић, Милош Вучевић, Марија Обрадовић, Миленко Јованов, Марко Ђурић, Јадранка Јоксимовић, Златибор Лончар, Игор Мировић, Маја Гојковић, Братислав Гашић...

Они вјерују да би њихов страначки шеф потопио све ривале већ у првој рунди, док би истурање сваког другог такмаца испред табора напредњака било ризично. Притом, многи од њих немају примједбе на рад Томислава Николића, али су убијеђени да би његова кандидатура у оваквом распореду политичких домина могла да буде коцкање са судбином владе.

Опет, актуелни шеф државе као да није одустао од намјере да се бори за нови мандат и нема сумње да ће вишемјесечну дилему морати да пресијече у четири ока са Вучићем. И управо од исхода тих разговора и стратегије која се утврди, зависиће да ли ће вођа СНС прихватањем става огромне већине у странци печатирати одлуку да буде кандидат.

(Новости)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Хиперион

13.02.2017 10:14

Ускликнимо с љубављу....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оо

13.02.2017 10:47

За вуцка ок али Дацица настрану јеље умесаñ са Сарицем и осталима то сви знају!!?

Name

сасарс

13.02.2017 10:45

Ако може требало би га поред предсједника Србије поставити и за премијера и патријарха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

киви

13.02.2017 13:52

Тако је .А мозда И тренера у Фк Ц.Звезда , предсједника Амд Србије И Сефа Ватрогасне Јединице И НАравно главнокомандујуцег у Заједници Српских опстина н.а. Косово.Све за њега И његов лик И дјело.

Name

ЖИКА Ж

13.02.2017 12:02

НАРОДЕ ИМАМ ЈЕДНУ ДОБРУ И ЈЕДНУ ЛОШУ ВИЈЕСТ ЗА ВАС. КОЈУ ЋЕ ТЕ ПРВО ДА ЧУЈЕТЕ: ЛОШУ, ЈА ЋУ ДА СЕ КАНДИДУЈЕМ ЗА ПРЕДСЕДНИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

13.02.2017 14:29

Вучић ће кукавички да узмакне с места премијера и "жртвује" се за народ. Јадно и патетично, као и сваки његов потез.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ос

13.02.2017 22:01

Овај пекмезан је до сад најпрефриганији. Форсира једноумље, Тито је мала маца за њега.

ОДГОВОРИТЕ