Кирјоса Ол-стар коштао Ротердама, али га неће НБА!

Аустралијски тенисер Ник Кирјос неће наступити на Ол-стар викенду НБА лиге, иако је због тога раскинуо уговор са АТП турниром у Ротердаму.

Тенис 15.02.2017 | 11:15
Кирјоса Ол-стар коштао Ротердама, али га неће НБА!
Кирјос је замолио Холанђане да не наступи ове године јер се завршница турнира (13-19. фебруар) поклапа са Ол-старом у Њу Орлеансу (17-19).

Због тога је директор Ричард Крајичек одлучио да раскине уговор истакавши да не жели на свом турниру играче којима тенис није приоритет.

Међутим, на крају није добио позив ни од НБА лиге да учествује у мечу познатих личности, а његови представници се нису огласили у вези с тим.

Тако је настављена турбулентна каријере једног од најталентованијих тенисера, кога темперамент спречава да искористи пун потенцијал тог талента.

Кирјос има 21 годину, а тренутно је 13. играч света што му је најбољи пласман на АТП листи у каријери.

У мечу познатих личности 17. фебруара на НБА Ол-стару наступиће Мајлс Браун, Том Кавано, Марк Кјубан, Берон Дејвис, Енди Грамер, Ђианг Ђинфу, Ентони Меки, Ромео Милер, Мастер Пи, Кендејс Паркер, Арон Санчес, Брендон Армстронг, Вин Батлер, Ник Кенон, Рејчел Демита, Ансел Елгорт, Марк Ласри, Кејле Меклафлин, Питер Росенберг, Оскар Шмит, Линдзи Вејлен, Џејсон Вилијамс и Крис Ву.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар