Kirjosa Ol-star koštao Roterdama, ali ga neće NBA!

Australijski teniser Nik Kirjos neće nastupiti na Ol-star vikendu NBA lige, iako je zbog toga raskinuo ugovor sa ATP turnirom u Roterdamu.

Tenis 15.02.2017 | 11:15
Kirjosa Ol-star koštao Roterdama, ali ga neće NBA!
Kirjos je zamolio Holanđane da ne nastupi ove godine jer se završnica turnira (13-19. februar) poklapa sa Ol-starom u Nju Orleansu (17-19).

Zbog toga je direktor Ričard Krajiček odlučio da raskine ugovor istakavši da ne želi na svom turniru igrače kojima tenis nije prioritet.

Međutim, na kraju nije dobio poziv ni od NBA lige da učestvuje u meču poznatih ličnosti, a njegovi predstavnici se nisu oglasili u vezi s tim.

Tako je nastavljena turbulentna karijere jednog od najtalentovanijih tenisera, koga temperament sprečava da iskoristi pun potencijal tog talenta.

Kirjos ima 21 godinu, a trenutno je 13. igrač sveta što mu je najbolji plasman na ATP listi u karijeri.

U meču poznatih ličnosti 17. februara na NBA Ol-staru nastupiće Majls Braun, Tom Kavano, Mark Kjuban, Beron Dejvis, Endi Gramer, Điang Đinfu, Entoni Meki, Romeo Miler, Master Pi, Kendejs Parker, Aron Sančes, Brendon Armstrong, Vin Batler, Nik Kenon, Rejčel Demita, Ansel Elgort, Mark Lasri, Kejle Meklaflin, Piter Rosenberg, Oskar Šmit, Lindzi Vejlen, Džejson Vilijams i Kris Vu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar