Маркезов ребус – Хонда је произвела загонетну машину...

Нови матоцикл актуелног шампиона је скоро идеалан, па Маркез не уме да постави праве циљеве тиму Репсол Хонде.

Остали спортови 12.02.2017 | 21:45
Маркезов ребус – Хонда је произвела загонетну машину...
Све се врти око првог теста на Сепангу. Марк Маркез је данас дао свој коначан став о Репсол Хондином пројекту новог мотоцикла коме је по њему потребно додатно разумевање како би се унапредиле скоро па одличне возне карактеристике.

“Прошле године у исто време смо били далеко од најбољих, па сам се борио за побољшања. Малезија је посебна стаза. Сада ситуација ни изблиза није иста”, рекао је Марк Маркез, да би затим додао да у овом тренутку не може јасно да одреди шта је потребно да нареди техничарима и инжењерима како би нова Репсол Хондина звер била савршена.

“Тестирао сам два потпуно различита концепта мотоцикла у узастопном режиму. Са машином смо по свим параметрима скоро на граници идеалног, па је тешко разумети у ком правцу треба да тече развој. Сигурно је једино да мотор има изванредан обртни момент, али и ту има простора за побољшање. Главно питање је којим путем ићи даље”, закључио је Марк Маркез од кога Репсол Хонда пред тест на Филип Ајленду очекује конкретан домаћи задатак.

Закључак са великим знаком узвика би био да ни сам Шпанац не зна шта фали и где тим треба да притегне, а где да отпусти завртањ за стабилан а брз мотоцикл. Репсол Хонда је судећи по томе поставила ребус шампиону који новим мотоциклом треба да крене у одбрану титуле.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар