Изгорио 'мерцедес' репрезентативца БиХ

Аутомобил који је јутрос у 4. 30 часова изгорио у насељу Добриња, у општини Ново Сарајево, власништво је Аднана Манке, репрезентативца БиХ у сједећој одбојци.

Босна и Херцеговина 10.02.2017 | 14:43
Изгорио 'мерцедес' репрезентативца БиХ
Према незваничним информацијама федералних медија, "мерцедес" је запаљен намјерно.

Сумња се да су га за сада непозната лица покушала украсти, а када нису у томе успјела одлучила су га запалити, пишу федерални медији.

Иако се првобитно сумњало да су се запалиле инсталације на аутомобилу, након увиђаја је утврђено да су оне исправне, те да нису узрок пожара, јавља "Аваз".

Манко је рекао за федералне медије да је у пожару у потпуности изгорио мотор аутомобила и да су комшије успјеле угасити ватру прије доласка полицајаца, али је аутомобил уништен.

У пожару који је избио синоћ у 20.00 часова на аутомобилу "смарт", који је био паркиран у улици Грбавичка, општина Ново Сарајево, није било повријеђених лица, док је на возилу причињена материјална штета, потврђено је за федералне медије из Дежурног оперативног центра Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево.

Федерални медији пишу да је на лице мјеста упућена полицијска патрола, те припадници Професионалне ватрогасне бригаде Кантона Сарајево, који су брзо локализовали пожар. За сада није познат узрок избијања пожара.

У Дежурном оперативном центру МУП-а Кантона Сарајево кажу да ће данас бити обављен увиђај, када ће на терен изаћи и вјештак противпожарне заштите.

Федерални медији сазнају да је пожар избио на предњем дијелу возила.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Тако

10.02.2017 14:33

Је то у великом граду.Мафија хара,а полиција чува политичаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џалалабад

10.02.2017 16:44

Стање редовно. Народе не излазите на улице.

ОДГОВОРИТЕ