Хамилтонов отац: Луис је убица колега... !

Розберга је психички ликвидирао! „Он им се увлачи под кожу јер је брз као сам ђаво. Он је убица туђих каријера. Луис дословце ликвидира колеге возаче“, рекао је Ентони Хамилтон.

Остали спортови 12.02.2017 | 12:15
Хамилтонов отац: Луис је убица колега... !
Отац троструког шампиона Формуле 1, Луиса Хамилтона дао је сасвим неочекивану изјаву. Господин Ентони Хамилтон веома похвално говори о спортским врлинама свог сина, док са друге стране готово да „жали“ његове колеге.

„Он им се увлачи под кожу јер је брз као сам ђаво. Знајте, свако ко жели да се такмичи против њега морао би да усмери каријеру и размишљање мимо јурцања за њим. Он је убица туђих каријера. Луис дословце ликвидира колеге возаче“, „скромна“ је изјава Хамилтона старијег о незванично првом возачу Мерцедес АМГ Петронаса.

„Луис би више волео да је и ове сезоне са Розбергом. Знају се добро, али очигледно да је за њега било тешко психички да издржи оно што се на крају сезоне дешавало у борби за титулу. За мог сина је свеједно с ким је у тиму. Розберг или Ботас, он има циљ да поврати титулу и ту мисли само на себе“, закључио је Ентони Хамилтон.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар