Hamiltonov otac: Luis je ubica kolega... !

Rozberga je psihički likvidirao! „On im se uvlači pod kožu jer je brz kao sam đavo. On je ubica tuđih karijera. Luis doslovce likvidira kolege vozače“, rekao je Entoni Hamilton.

Ostali sportovi 12.02.2017 | 12:15
Hamiltonov otac: Luis je ubica kolega... !
Otac trostrukog šampiona Formule 1, Luisa Hamiltona dao je sasvim neočekivanu izjavu. Gospodin Entoni Hamilton veoma pohvalno govori o sportskim vrlinama svog sina, dok sa druge strane gotovo da „žali“ njegove kolege.

„On im se uvlači pod kožu jer je brz kao sam đavo. Znajte, svako ko želi da se takmiči protiv njega morao bi da usmeri karijeru i razmišljanje mimo jurcanja za njim. On je ubica tuđih karijera. Luis doslovce likvidira kolege vozače“, „skromna“ je izjava Hamiltona starijeg o nezvanično prvom vozaču Mercedes AMG Petronasa.

„Luis bi više voleo da je i ove sezone sa Rozbergom. Znaju se dobro, ali očigledno da je za njega bilo teško psihički da izdrži ono što se na kraju sezone dešavalo u borbi za titulu. Za mog sina je svejedno s kim je u timu. Rozberg ili Botas, on ima cilj da povrati titulu i tu misli samo na sebe“, zaključio je Entoni Hamilton.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar