Петриотси не желе код Трампа!

Играчи Њу Ингланд Петриотса не желе на традиционални пријем код председника САД у Белу кућу после освајања Супербоула.

Остали спортови 09.02.2017 | 15:15
Петриотси не желе код Трампа!
Петси су у понедељак по нашем времену савладали Атланта Фалконсе 34:28, после историјског преокрета и првог продужетка у СБ ери (овај је био 51).

Нови председник САД Доналд Трамп је позвао Петсе у госте, а познато је да су власник тима Роберт Крафт, тренер Бил Беличик и МВП квортербек Том Брејди његови пријатељи.

Међутим, две звезде овог тима су рекле да ће одбити позив, а то су Мартелус Бенет и Девин Мекорти.

"Људи знају шта мислим о томе. Само ме пратите на твитеру", рекао је Бенет.

Он је реаговао на одлуку Трампа да забрани улазак муслиманима у САД поруком на твитеру да је "Америка изграђена на укључивости, не ексклузивности".

Бенет је још раније рекао медијима да би волео да не присуствује традиционалној прослави Петса "јер не подржава лика у кући".

"Мој главни разлог да одбијем позив је што се не осећам прихваћено у Белој кући. Са председником који има толико снажне статове и предрасуде верујем да би се неки осећали пријатно, а други не. Не могу да замислим да одем темо", подржао је саиграча "фрисејфти" Мекорти.

Амерички медији преносе да Трамп није видео спектакуларни преокрет Петса јер је напустио сопствену Супербоул забаву када су Фалконси повели 28:3 у трећем кварталу.

Међутим, Брејди је покренуо серију Петса од 31:0 у последњих 20-ак минута игре укључујући и продужетак.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар