Petriotsi ne žele kod Trampa!

Igrači Nju Ingland Petriotsa ne žele na tradicionalni prijem kod predsednika SAD u Belu kuću posle osvajanja Superboula.

Ostali sportovi 09.02.2017 | 15:15
Petriotsi ne žele kod Trampa!
Petsi su u ponedeljak po našem vremenu savladali Atlanta Falkonse 34:28, posle istorijskog preokreta i prvog produžetka u SB eri (ovaj je bio 51).

Novi predsednik SAD Donald Tramp je pozvao Petse u goste, a poznato je da su vlasnik tima Robert Kraft, trener Bil Beličik i MVP kvorterbek Tom Brejdi njegovi prijatelji.

Međutim, dve zvezde ovog tima su rekle da će odbiti poziv, a to su Martelus Benet i Devin Mekorti.

"Ljudi znaju šta mislim o tome. Samo me pratite na tviteru", rekao je Benet.

On je reagovao na odluku Trampa da zabrani ulazak muslimanima u SAD porukom na tviteru da je "Amerika izgrađena na uključivosti, ne ekskluzivnosti".

Benet je još ranije rekao medijima da bi voleo da ne prisustvuje tradicionalnoj proslavi Petsa "jer ne podržava lika u kući".

"Moj glavni razlog da odbijem poziv je što se ne osećam prihvaćeno u Beloj kući. Sa predsednikom koji ima toliko snažne statove i predrasude verujem da bi se neki osećali prijatno, a drugi ne. Ne mogu da zamislim da odem temo", podržao je saigrača "frisejfti" Mekorti.

Američki mediji prenose da Tramp nije video spektakularni preokret Petsa jer je napustio sopstvenu Superboul zabavu kada su Falkonsi poveli 28:3 u trećem kvartalu.

Međutim, Brejdi je pokrenuo seriju Petsa od 31:0 u poslednjih 20-ak minuta igre uključujući i produžetak.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar