Манијак и Сузуки газе корацима од седам миља!

Мотоциклиста Сузукија, Андреа Јаноне се хвали да је овогодишња Сузукијева платформа већ довољно добра за такмичарски ГП лет.

Остали спортови 12.02.2017 | 14:45
Манијак и Сузуки газе корацима од седам миља!
Андреа Јаноне је превазишао сва очекивања екипе Сузукија у Малезији на првом званичном тесту пред нову сезону. Он је и сам веома задовољан учинком са Сепанга, па тврди да нема о чему да брине будући да му је екипа подарила савршену шасију.Јанонеов став је недвосмислено позитиван без обзира што је истражујући своје лимите на „гсx -рр“ мотоциклу чак два пута пао прошле среде.

“Тестови су прошли добро, изнад мојих и свих наших очекивања. Напредујемо са сваком могућом променом коју замислимо. На Сепангу смо почели да мењамо поставке мотора”, рекао је Јаноне, или коме је драже, популарни Манијак који као да није падао са мотоцикла који га је бар према изјави потпуно очарао.

Како било, изгледа да се фамозни Андреа јако лепо уклопио у екипу која га је примила након трансфера из Дукатија. Потпуно нова филозофија мотоцикла која је бар према наводима аналитичара знатно толерантнија према такмичару од Дукатијеве за њега више није енигма.

“Све ми пристаје, па чак и шасија. Нисмо је мењали, јер за то нема потребе… Зашто то да радимо када је она заправо савршена! Када је већ тако, Сузукиви инжињери су се бацилли на посао око електронике. То може бити велики напредак за нас”, закључио је причу о својим првим километрима на новом “гсx - рр” мотоциклу Андреа Јаноне.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар