Manijak i Suzuki gaze koracima od sedam milja!

Motociklista Suzukija, Andrea Janone se hvali da je ovogodišnja Suzukijeva platforma već dovoljno dobra za takmičarski GP let.

Ostali sportovi 12.02.2017 | 14:45
Manijak i Suzuki gaze koracima od sedam milja!
Andrea Janone je prevazišao sva očekivanja ekipe Suzukija u Maleziji na prvom zvaničnom testu pred novu sezonu. On je i sam veoma zadovoljan učinkom sa Sepanga, pa tvrdi da nema o čemu da brine budući da mu je ekipa podarila savršenu šasiju.Janoneov stav je nedvosmisleno pozitivan bez obzira što je istražujući svoje limite na „gsx -rr“ motociklu čak dva puta pao prošle srede.

“Testovi su prošli dobro, iznad mojih i svih naših očekivanja. Napredujemo sa svakom mogućom promenom koju zamislimo. Na Sepangu smo počeli da menjamo postavke motora”, rekao je Janone, ili kome je draže, popularni Manijak koji kao da nije padao sa motocikla koji ga je bar prema izjavi potpuno očarao.

Kako bilo, izgleda da se famozni Andrea jako lepo uklopio u ekipu koja ga je primila nakon transfera iz Dukatija. Potpuno nova filozofija motocikla koja je bar prema navodima analitičara znatno tolerantnija prema takmičaru od Dukatijeve za njega više nije enigma.

“Sve mi pristaje, pa čak i šasija. Nismo je menjali, jer za to nema potrebe… Zašto to da radimo kada je ona zapravo savršena! Kada je već tako, Suzukivi inžinjeri su se bacilli na posao oko elektronike. To može biti veliki napredak za nas”, zaključio je priču o svojim prvim kilometrima na novom “gsx - rr” motociklu Andrea Janone.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar