Супербоул гледало 111,3 милиона навијача!

У питању је просечан број гледалаца у једном минуту директног преноса финала НФЛ-а...

Остали спортови 08.02.2017 | 20:15
Супербоул гледало 111,3 милиона навијача!
Један од најузбудљивијих, ако не и најузбудљивији Супербоул свих времена, који је одигран у ноћи између недеље и понедељка привукао је 111,3 милиона гледалаца, објавила је америчка ТВ Фокс.

Наравно, то није ни приближно укупан број ТВ гледалаца, пошто је овде у питању просечан број у једном минуту преноса. Како је финале НФЛ-а између Њу Ингланда и Атланте трајало и резултат развијао, тако се и значајно мењао број посматрача, те је при вођству Атланте од 28:3 истог тренутка број опао за чак четири милиона. Међутим, када су кренули продужеци достигнут је рекорд за овај пренос од 117,7 милиона. Такође, велики број гледалаца, њих 117,5 милиона гледало је шоу на полувремену, то јест концерт Лејди Гаге.

Рекорд по броју гледала што се тиче Супер боула и даље држи онај из 2015. од 114,4 милиона., када су Патриоте савладале Сијетл Сихоксе. Прошле године судар за трофеј Винса Ломбардија између Денвера и Каролине достигао је 111,9 милиона гледалаца. Колике су то цифре најбоље говори податак да је инагурацију председника Доналда Трампа пратило уживо 12,2 милиона гледалаца.

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар