Нови Сад помаже око кандидатуре

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић разговарао је са градоначелником Новог Сада Милошем Вучевићем о унапређењу сарадње и евентуалној кандидатури Бањалуке за Европску престоницу културе 2024. године.

Република Српска 03.02.2017 | 08:15
Нови Сад помаже око кандидатуре
- Вучевић нам је ставио на располагање све капацитете новосадске администрације како би нам помогли уколико донесемо одлуку о кандидатури - рекао је Радојичић.

Током састанка било је речи и о понуди из Новог Сада да се наредне године у Бањалуци организује манифестација, слична "Егзиту", по којем је Нови Сад препознат у европским и светским оквирима. Радојичић, је боравио у Новом Саду поводом Дана тог града, позвао је Вучевића у узвратну посету Бањалуци 22. априла, на Дан града Бањалуке.

(Новости)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Боб

03.02.2017 07:34

Супља прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

03.02.2017 07:45

Бл мозе само мастати о томе и бавити се оваквим рекламним триковима. У Бл оронуло позористе музеј не зна се цији је бански двор као да не постоји Кастел срусен о осталој култури и инфраструктури да не прицамо јер је нема.Бањалука се враца на свој претходни статус у коме је небитна. Градска управа не мозе да ријеси основне ствари гријања и комуналне послове а камоли да буде на нивоу европских градова. Побркали сте лонце господо градска. Бањалука је свима ван Бл небитан град у коме се не догадја ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нова Варос

03.02.2017 09:10

Зато и мозе проци криминал да Радојициц Лубурицу за земљисте вриједно 15 милиона, са којим овај не зна ста це, даје земљисте вриједно 45 милиона марака. Ста мислите ко дијели разлику. И онда Радојициц фолира као лисице крузе око градске имовине. Фуј!

Name

Питање

03.02.2017 08:03

зна ли ико ко је овај господин поред Радојцица?

ОДГОВОРИТЕ