Novi Sad pomaže oko kandidature

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić razgovarao je sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem o unapređenju saradnje i eventualnoj kandidaturi Banjaluke za Evropsku prestonicu kulture 2024. godine.

Republika Srpska 03.02.2017 | 08:15
Novi Sad pomaže oko kandidature
- Vučević nam je stavio na raspolaganje sve kapacitete novosadske administracije kako bi nam pomogli ukoliko donesemo odluku o kandidaturi - rekao je Radojičić.

Tokom sastanka bilo je reči i o ponudi iz Novog Sada da se naredne godine u Banjaluci organizuje manifestacija, slična "Egzitu", po kojem je Novi Sad prepoznat u evropskim i svetskim okvirima. Radojičić, je boravio u Novom Sadu povodom Dana tog grada, pozvao je Vučevića u uzvratnu posetu Banjaluci 22. aprila, na Dan grada Banjaluke.

(Novosti)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Bob

03.02.2017 07:34

Suplja prica.

ODGOVORITE
Name

Igor

03.02.2017 07:45

Bl moze samo mastati o tome i baviti se ovakvim reklamnim trikovima. U Bl oronulo pozoriste muzej ne zna se ciji je banski dvor kao da ne postoji Kastel srusen o ostaloj kulturi i infrastrukturi da ne pricamo jer je nema.Banjaluka se vraca na svoj prethodni status u kome je nebitna. Gradska uprava ne moze da rijesi osnovne stvari grijanja i komunalne poslove a kamoli da bude na nivou evropskih gradova. Pobrkali ste lonce gospodo gradska. Banjaluka je svima van Bl nebitan grad u kome se ne dogadja nista.

ODGOVORITE
Name

Nova Varos

03.02.2017 09:10

Zato i moze proci kriminal da Radojicic Luburicu za zemljiste vrijedno 15 miliona, sa kojim ovaj ne zna sta ce, daje zemljiste vrijedno 45 miliona maraka. Sta mislite ko dijeli razliku. I onda Radojicic folira kao lisice kruze oko gradske imovine. Fuj!

Name

Pitanje

03.02.2017 08:03

zna li iko ko je ovaj gospodin pored Radojcica?

ODGOVORITE