Генерални секретар НАТО-а у Сарајеву

Генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг посјетиће данас Сарајево гдје ће се састати са званичницима БиХ.

Босна и Херцеговина 02.02.2017 | 07:54
Генерални секретар НАТО-а у Сарајеву
Предсједавајући Предсједништва БиХ Младен Иванић и чланови Предсједништва Бакир Изетбеговић и Драган Човић састаће се Столтенбергом у 10.30 часова у згради Предсједништва. Конференција за новинаре заказана је у 11.15 часова.

Након посјете Предсједништву БиХ, Столтенберг ће у згради Парламентарне скупштине БиХ у 12.00 часова имати сусрете са члановима колегијума Представничког дома и Дома народа, парламентарних комисија, те делегацијом Парламентарне скупштине БиХ у Парламентарној скупштини НАТО-а.

Предсједавајући Савјета министара БиХ Денис Звиздић разговараће Столтенбергом у згради заједничких институција БиХ, са почетком у 12.40 часова.

Са Столтенбергом ће разговарати и делегација Министарства одбране и Оружаних снага БиХ, коју ће предводити министар одбране Марина Пендеш. Дочек Столтенберга планиран је за 14.15 часова испред зграде Дома Оружаних снага БиХ.

Протоклом је планирано обраћање Пендешеве и Столтенберга, а потом ће се генерални секретар НАТО-а сусрести са припадницима Оружаних снага БиХ који су учествовали у мисијама НАТО-а.

Извор:Срна

Коментари / 0

Оставите коментар