Иванић са амбасадорима: Вратити политичку климу у БиХ на нормалан колосијек

Предсједавајући Предсједништва БиХ Младен Иванић нагласио је потребу да се, осим домаћих политичара, и међународни представници активно укључе позитивним иницијативама да би заједнички општу политичку климу у БиХ вратили на нормалан колосијек.

Босна и Херцеговина 01.02.2017 | 21:49
Иванић са амбасадорима: Вратити политичку климу у БиХ на нормалан колосијек
Он је током састанака са страним амбасадорима у БиХ указао да је само тако у институције поново могуће вратити питања која су од животног значаја за грађане БиХ, саопштено је из Предсједништва БиХ.

Иванић је истакао да теме које су отворене и реторика која се користи подсјећају на деведесете године прошлог вијека, што је озбиљно забринуло и грађане БиХ, те да се БиХ не само удаљила од пута ка будућности, већ и вратила у прошлост.

Он је изразио забринутост у вези с посљедњим дешавањима на политичкој сцени и тренутним развојем прилика на унутрашњем плану, наводи се у саопштењу.

Иванић је данас у одвојеним сусретима информисао амбасадоре САД у БиХ Морин Кормак, Велике Британије Едварда Фергусона, Њемачке Кристијану Хоман и Русије Петра Иванцова о актуелној политичкој ситуацији у БиХ.

(Срна)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Треба

01.02.2017 21:01

Треба вратити, али мислим да је то могуће тек када пријатељи ове државе, и са запада и са истока, казу двојици политицара да се мало умире, спусте лопту на земљу, и крену прицати о нормалним темама битним за зивот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

01.02.2017 23:17

Усро се , после баје , следеци

Name

Трумпо

01.02.2017 21:35

Ма море ,ти и тај кузњецов на једну страну а сви други на другу страну,ко је ту у праву питам се

ОДГОВОРИТЕ
Name

каквих ли све еxперата овде има

01.02.2017 23:32

халоо @Трумпо који ли си ти 'струцњак' за дипломатију ? Питам се ко ти је тај Кузњецов којег помињес?

Name

Србо

01.02.2017 22:17

Како да, прво ћу ја мало србовати, кршити одлуку уставног суда, заоштрит односе са бошњама својим додикистичким изјавама уочи 9.јануара... ..а онда ћу у фебруару правит се да ништа није било, позиват Бакира и бошњачке политичаре на смиривање тензија.. држат другима предавања о потреби дијалога итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.02.2017 23:04

Ниси искрен ни секунде. Дволицан си и мијењас се као вријеме. Сто то ниси прицао прије референдума и сто си правио инат и постројавао ОС само да би некоме пркосио а сад би да се врацас у неку нормалу. Па не мозе тако . Не ради другима оно сто неби волио да теби неко други уради. Ти си гори од Додика. Он је мала беба за тебе.

ОДГОВОРИТЕ