Тери открио Мурињову "мрачну страну"...!

Капитен Челсија открио не тако лепе ствари о свом некадашњем менаџеру Жозеу Мурињу који има проблем са "повређеним" играчима.

Фудбал 03.02.2017 | 09:00
Тери открио Мурињову "мрачну страну"...!
Жозе Мурињо и Џон Тери су у два наврата сарађивали у Челсију.

У првом мандату Португалца на "Бриџу" био је незамењив. У најбољим годинама пружао је фантастичне партије за "плавце", био стена испред Петра Чеха, али већ у другом мандату су га стизале године и није могао да пружи максимум.

У последњој шампионској сезони за Челси одиграо је све утакмице у Премијер лиги, а већ у наредној, кад је и сам тим почео да "посрће", полако се преселио на клупу због честих киксева.

"ЈТ" се у интервјуу за "БТ Спорт" дотакао сарадње са Мурињом, нахвалио њихов однос, али и открио један занимљив детаљ који нам можда открива зашто је тако строг према његовим садашњим фудбалерима Луку Шоу, Антонију Марсијалу, Крису Смолингу, Хенрику Мхитарјану...

"Ако покупиш неку мању повреду или не дај Боже пропустиш један тренинг, он неће разговарати са тобом, само ће те игнорисати", казао је Џон Тери који је и сам имао сличног искуства са Жозеом.

Управо су поменути фудбалери "ђавола" најчешће времена провели ван терена због мањих или већих повреда, а по повратку на терен Мурињо би био строг када би коментарисао њихове игре.

"Седиш код физиотерапеута, и чекаш да се менаџер са тобом поздрави, 'баци пет' или нешто слично, али уместо тога те он игнорише, зна да си тамо, и само се обрати доктору и упита 'колико дуго?'. Обично овај одговори да ће пауза трајати неколико дана, а он се само окрене и оде...", испричао је Тери.

Јунајтедови првотимци су се ове сезоне повредили већ 20 пута, па израчунајте колико је то "прећутаних" речи...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар