Teri otkrio Murinjovu "mračnu stranu"...!

Kapiten Čelsija otkrio ne tako lepe stvari o svom nekadašnjem menadžeru Žozeu Murinju koji ima problem sa "povređenim" igračima.

Fudbal 03.02.2017 | 09:00
Teri otkrio Murinjovu "mračnu stranu"...!
Žoze Murinjo i Džon Teri su u dva navrata sarađivali u Čelsiju.

U prvom mandatu Portugalca na "Bridžu" bio je nezamenjiv. U najboljim godinama pružao je fantastične partije za "plavce", bio stena ispred Petra Čeha, ali već u drugom mandatu su ga stizale godine i nije mogao da pruži maksimum.

U poslednjoj šampionskoj sezoni za Čelsi odigrao je sve utakmice u Premijer ligi, a već u narednoj, kad je i sam tim počeo da "posrće", polako se preselio na klupu zbog čestih kikseva.

"JT" se u intervjuu za "BT Sport" dotakao saradnje sa Murinjom, nahvalio njihov odnos, ali i otkrio jedan zanimljiv detalj koji nam možda otkriva zašto je tako strog prema njegovim sadašnjim fudbalerima Luku Šou, Antoniju Marsijalu, Krisu Smolingu, Henriku Mhitarjanu...

"Ako pokupiš neku manju povredu ili ne daj Bože propustiš jedan trening, on neće razgovarati sa tobom, samo će te ignorisati", kazao je Džon Teri koji je i sam imao sličnog iskustva sa Žozeom.

Upravo su pomenuti fudbaleri "đavola" najčešće vremena proveli van terena zbog manjih ili većih povreda, a po povratku na teren Murinjo bi bio strog kada bi komentarisao njihove igre.

"Sediš kod fizioterapeuta, i čekaš da se menadžer sa tobom pozdravi, 'baci pet' ili nešto slično, ali umesto toga te on ignoriše, zna da si tamo, i samo se obrati doktoru i upita 'koliko dugo?'. Obično ovaj odgovori da će pauza trajati nekoliko dana, a on se samo okrene i ode...", ispričao je Teri.

Junajtedovi prvotimci su se ove sezone povredili već 20 puta, pa izračunajte koliko je to "prećutanih" reči...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar