Добра вијест: Мејсон напустио болницу!

Тешко повређени фудбалер Хала од понедељка је на кућном лечењу. Фудбалер Хала Рајан Мејсон отпуштен је из болнице у Лондону, више од недељу дана након што је доживео фрактуру лобање у мечу против Челсија.

Фудбал 31.01.2017 | 16:30
Добра вијест: Мејсон напустио болницу!
Бруталан дуел Герија Кејхила и Рајана Мејсона бацио је фудбал у други план на утакмици Челси - Хал, одиграној пре осам дана.

Везиста гостију у великим боловима је изнет са терена Стамфорд бриџа, а лекари су брзо утврдили да је доживео фрактуру лобање.

Мејсон се повредио у 13. минуту утакмице са Челсијем, пошто се сударио с противничким играчем Геријем Кејхилом, у покушају да избије лопту.

Њему су лекари осам минута указивали помоћ на терену, а затим је одведен у лондонску болницу где је оперисан.

Након хитне операције и седмодневног опоравка, некадашњи ђак Тотенхема добио је "зелено светло" да напусти болницу, па ће наставити рехабилитацију код куће.

"Рајан је напустио болницу и клуб жели још једном да захвали свима који су се бринули о њему. Такође, желимо да кажемо 'хвала' и свима у фудбалском свету, па и шире од тога, на огромним порукама подршке које су стигле после инцидента", саопштио је Хал.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар