Dobra vijest: Mejson napustio bolnicu!

Teško povređeni fudbaler Hala od ponedeljka je na kućnom lečenju. Fudbaler Hala Rajan Mejson otpušten je iz bolnice u Londonu, više od nedelju dana nakon što je doživeo frakturu lobanje u meču protiv Čelsija.

Fudbal 31.01.2017 | 16:30
Dobra vijest: Mejson napustio bolnicu!
Brutalan duel Gerija Kejhila i Rajana Mejsona bacio je fudbal u drugi plan na utakmici Čelsi - Hal, odigranoj pre osam dana.

Vezista gostiju u velikim bolovima je iznet sa terena Stamford bridža, a lekari su brzo utvrdili da je doživeo frakturu lobanje.

Mejson se povredio u 13. minutu utakmice sa Čelsijem, pošto se sudario s protivničkim igračem Gerijem Kejhilom, u pokušaju da izbije loptu.

Njemu su lekari osam minuta ukazivali pomoć na terenu, a zatim je odveden u londonsku bolnicu gde je operisan.

Nakon hitne operacije i sedmodnevnog oporavka, nekadašnji đak Totenhema dobio je "zeleno svetlo" da napusti bolnicu, pa će nastaviti rehabilitaciju kod kuće.

"Rajan je napustio bolnicu i klub želi još jednom da zahvali svima koji su se brinuli o njemu. Takođe, želimo da kažemo 'hvala' i svima u fudbalskom svetu, pa i šire od toga, na ogromnim porukama podrške koje su stigle posle incidenta", saopštio je Hal.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar