ГОТОВО ЈЕ! Нико као Лука Миливојевић!

Српски репрезентативац у Кристал Паласу!

Фудбал 30.01.2017 | 21:30
ГОТОВО ЈЕ! Нико као Лука Миливојевић!
Рука-руци! Представници Олимпијакоса и Кристал Паласа су се договорили. Лука Миливојевић се сели у Премијер лигу. Грчки медији листом извештавају да се српски интернациолац већ поздравио са саиграчима из Атине и авионом запутио у Лондон како би и парафирао уговор са Паласом.

Пре тога, наравно, мора и сам да договори личне услове, па да прође лекарске прегледе, али су шансе да трансфер пропадне због тих детаља у домену теорије, иако постоје.

Оно најбитније - обештећење - више не стоји на путу остварења Миливојевићевог сна. До сада се писало о суми од 16.000.000 евра, званичне потврде нема, али су сви сагласни да ће Миливојевић постати најскупљи играч у историји грчког фудбала. Тренутно ту ласкаву титулу држе Костас Манолас и Константинос Митроглу, који су у Рому, односно Фулам, прелазили за 15.000.000 евра.

Истина, постоји још могућност да Лукин одлазак не буде носио толико новца сам по себи, већ да највећи део - помиње се онај од 13.000.000 евра - буде фиксиран, а да ресто иде у премијама у зависности од партија српског интернационалца на Селхурст Парку.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар