GOTOVO JE! Niko kao Luka Milivojević!

Srpski reprezentativac u Kristal Palasu!

Fudbal 30.01.2017 | 21:30
GOTOVO JE! Niko kao Luka Milivojević!
Ruka-ruci! Predstavnici Olimpijakosa i Kristal Palasa su se dogovorili. Luka Milivojević se seli u Premijer ligu. Grčki mediji listom izveštavaju da se srpski internaciolac već pozdravio sa saigračima iz Atine i avionom zaputio u London kako bi i parafirao ugovor sa Palasom.

Pre toga, naravno, mora i sam da dogovori lične uslove, pa da prođe lekarske preglede, ali su šanse da transfer propadne zbog tih detalja u domenu teorije, iako postoje.

Ono najbitnije - obeštećenje - više ne stoji na putu ostvarenja Milivojevićevog sna. Do sada se pisalo o sumi od 16.000.000 evra, zvanične potvrde nema, ali su svi saglasni da će Milivojević postati najskuplji igrač u istoriji grčkog fudbala. Trenutno tu laskavu titulu drže Kostas Manolas i Konstantinos Mitroglu, koji su u Romu, odnosno Fulam, prelazili za 15.000.000 evra.

Istina, postoji još mogućnost da Lukin odlazak ne bude nosio toliko novca sam po sebi, već da najveći deo - pominje se onaj od 13.000.000 evra - bude fiksiran, a da resto ide u premijama u zavisnosti od partija srpskog internacionalca na Selhurst Parku.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar