Одрадила сам 400, хоћу милион...

Италијанска глумица Пола Саулино (27) која је обећала да ће сексуално задовољити 19,4 милиона гласача који су у Италији рекли 'не' на референдуму, уморила се након што је 'одрадила' првих 400, али се заветовала да ће наставити и догурати да барем једног милиона, јавља Миррор.

Свијет 30.01.2017 | 19:47
Одрадила сам 400, хоћу милион...
Гламурозна Пола је одлучна да докаже да је 'жена од речи' након што је завршила прву етапу на турнеји који је назвала 'Помпа Тоур'  ('помпа' је италијански жаргонски израз за орални секс).

Пола је ово бизарно обећање дала зато што је била против уставних реформи које је заговарао бивши италијански премијер Матео Ренци.



Када је у новембру прошле године чак 59 одсто гласача рекло 'не' на референдуму, већина је очекивала да ће се глумица предомислити, али Пола је брзо најавила 10 датума своје 'Помпа' турнеје и поручила: 'Ја сам жена од своје речи'.

Иначе, Пола је рођена у Напуљу, а тренутно живи у Лос Анђелесу.

Прва етапа је почела 7. јануара у Риму, а завршила се 21. истог месеца. Пола је сада најавила другу етапу која почиње у Фођи у среду, 1. фебруара, а трајаће до 8. фебруара. Пола поручује: "Мој циљ је милион, стварно бих волела да 'одрадим' милион".



Тхе Даилy Стар је ексклузивно разговарао с Полом око њене 'Помпа' турнеје. Признала је да је осетила 'стрес' и 'умор'. Ипак, она додаје да је доброг здравља, као и да није задобила никакве повреде. 

Такође, открила је да мушкарце задовољава у приватној соби и да понекад затражи предах.

"Ја одлучујем морају ли или не да ставе кондом. Ако то не желим, то је ОК, ја одлучујем. До сада се нико није жалио", рекла је Пола за Даилy Стар.



Процењује да је до сада задовољила више од 400 мушкараца који су рекли 'не' на референдуму. Каже да је један мушкарац почео да плаче и говори да му је жао јер је превише стидљив.

"Дала сам све од себе, али након неколико минута одлучио је да оде јер се није осећао пријатно", открива глумица.

Иначе, пријаве за 'Помпа' турнеју се одрађују унапред. Око 10.000 мушкараца који су се пријавили пре прве етапе добили су датум и адресу где морају да дођу.

Извор: Агенције
Фото: инстаграм

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Помпа помпа

30.01.2017 19:00

Пола и ја сам гласо "Не" на милином референдуму, јел могу да се и ја пријавим на листу чекања, и ђе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лола

30.01.2017 19:39

И ја сам за промјену устава

ОДГОВОРИТЕ
Name

ливе

30.01.2017 21:11

Морам у Фођу под хитно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хиперион

31.01.2017 07:33

Младој Поли зелим да истраје до краја а и насе политицке и странацке активисткиње позивам да је слиједе заједно до побједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Задњи

31.01.2017 10:47

Ја цу бити задњи да ставим шлаг на "торту"

ОДГОВОРИТЕ