Odradila sam 400, hoću milion...

Italijanska glumica Pola Saulino (27) koja je obećala da će seksualno zadovoljiti 19,4 miliona glasača koji su u Italiji rekli 'ne' na referendumu, umorila se nakon što je 'odradila' prvih 400, ali se zavetovala da će nastaviti i dogurati da barem jednog miliona, javlja Mirror.

Svijet 30.01.2017 | 19:47
Odradila sam 400, hoću milion...
Glamurozna Pola je odlučna da dokaže da je 'žena od reči' nakon što je završila prvu etapu na turneji koji je nazvala 'Pompa Tour'  ('pompa' je italijanski žargonski izraz za oralni seks).

Pola je ovo bizarno obećanje dala zato što je bila protiv ustavnih reformi koje je zagovarao bivši italijanski premijer Mateo Renci.



Kada je u novembru prošle godine čak 59 odsto glasača reklo 'ne' na referendumu, većina je očekivala da će se glumica predomisliti, ali Pola je brzo najavila 10 datuma svoje 'Pompa' turneje i poručila: 'Ja sam žena od svoje reči'.

Inače, Pola je rođena u Napulju, a trenutno živi u Los Anđelesu.

Prva etapa je počela 7. januara u Rimu, a završila se 21. istog meseca. Pola je sada najavila drugu etapu koja počinje u Fođi u sredu, 1. februara, a trajaće do 8. februara. Pola poručuje: "Moj cilj je milion, stvarno bih volela da 'odradim' milion".



The Daily Star je ekskluzivno razgovarao s Polom oko njene 'Pompa' turneje. Priznala je da je osetila 'stres' i 'umor'. Ipak, ona dodaje da je dobrog zdravlja, kao i da nije zadobila nikakve povrede. 

Takođe, otkrila je da muškarce zadovoljava u privatnoj sobi i da ponekad zatraži predah.

"Ja odlučujem moraju li ili ne da stave kondom. Ako to ne želim, to je OK, ja odlučujem. Do sada se niko nije žalio", rekla je Pola za Daily Star.



Procenjuje da je do sada zadovoljila više od 400 muškaraca koji su rekli 'ne' na referendumu. Kaže da je jedan muškarac počeo da plače i govori da mu je žao jer je previše stidljiv.

"Dala sam sve od sebe, ali nakon nekoliko minuta odlučio je da ode jer se nije osećao prijatno", otkriva glumica.

Inače, prijave za 'Pompa' turneju se odrađuju unapred. Oko 10.000 muškaraca koji su se prijavili pre prve etape dobili su datum i adresu gde moraju da dođu.

Izvor: Agencije
Foto: instagram

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Pompa pompa

30.01.2017 19:00

Pola i ja sam glaso "Ne" na milinom referendumu, jel mogu da se i ja prijavim na listu čekanja, i đe?

ODGOVORITE
Name

Lola

30.01.2017 19:39

I ja sam za promjenu ustava

ODGOVORITE
Name

live

30.01.2017 21:11

Moram u Fođu pod hitno

ODGOVORITE
Name

Hiperion

31.01.2017 07:33

Mladoj Poli zelim da istraje do kraja a i nase politicke i stranacke aktivistkinje pozivam da je slijede zajedno do pobjede!

ODGOVORITE
Name

Zadnji

31.01.2017 10:47

Ja cu biti zadnji da stavim šlag na "tortu"

ODGOVORITE