Селтиков посао вијека! Стигао за 0, иде за 47.000.000?! И то у Челси!

Таленат је одувек био ту...

Фудбал 31.01.2017 | 16:00
Селтиков посао вијека! Стигао за 0, иде за 47.000.000?! И то у Челси!
Потенцијал није био тајна ни док је играо за Фулам. Штавише, толико је био очит да се фудбалска планета шокирала кад је чула да је Муса Дембеле изабрао Селтик. Учинило се као корак уназад. Не у односу на Фулам, али у односу на оно што је могао да изабере. Сви су га већ видели у Премијер лиги. Сада је можда дошло време да 20-годишњи Француз коначно покаже да ли је калибар за највише домете. Јер према наводима Скај Спорта Челси озбиљно размишља да последњег дана јануарског прелазног рока крене у напад на Селтиковог голгетера.

“Досије Дембеле“ одавно је спреман, пошто га Плавци прате из дана у Фулама када се заДембелеа интересовао и Тотенхем. Штавише, умало га је и довео. Али се на крају он по истеку уговора одлучио за Глазгов и Селтик, који је Фуламу платио само тренинг компензацију.

Сада су му 20 Дембелеових голова на 38 утакмица у овој сезони дозволили да цену значајно подигне. Скај наводи да Келти уопште нису ради да Мусу продају већ ове зиме. И да то неће учинити осим ако у Паркхед не дођу неке чике са актн-ташнама у којима ће бити толико новца да се то једноставо не да одбити.

Према неким проценама, то би била понуда од чак 40.000.000 фунти, односно око 47.000.000 евра! Направљена пре свега како би одбила све удвараче. Али Челси је упоран. И богат. И у потрази за нападачем због чега се у јануару доводио у везу са многим голгетерима. Последњих дана највише са помињао Свонсијев Фернандо Љоренте.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар