Seltikov posao vijeka! Stigao za 0, ide za 47.000.000?! I to u Čelsi!

Talenat je oduvek bio tu...

Fudbal 31.01.2017 | 16:00
Seltikov posao vijeka! Stigao za 0, ide za 47.000.000?! I to u Čelsi!
Potencijal nije bio tajna ni dok je igrao za Fulam. Štaviše, toliko je bio očit da se fudbalska planeta šokirala kad je čula da je Musa Dembele izabrao Seltik. Učinilo se kao korak unazad. Ne u odnosu na Fulam, ali u odnosu na ono što je mogao da izabere. Svi su ga već videli u Premijer ligi. Sada je možda došlo vreme da 20-godišnji Francuz konačno pokaže da li je kalibar za najviše domete. Jer prema navodima Skaj Sporta Čelsi ozbiljno razmišlja da poslednjeg dana januarskog prelaznog roka krene u napad na Seltikovog golgetera.

“Dosije Dembele“ odavno je spreman, pošto ga Plavci prate iz dana u Fulama kada se zaDembelea interesovao i Totenhem. Štaviše, umalo ga je i doveo. Ali se na kraju on po isteku ugovora odlučio za Glazgov i Seltik, koji je Fulamu platio samo trening kompenzaciju.

Sada su mu 20 Dembeleovih golova na 38 utakmica u ovoj sezoni dozvolili da cenu značajno podigne. Skaj navodi da Kelti uopšte nisu radi da Musu prodaju već ove zime. I da to neće učiniti osim ako u Parkhed ne dođu neke čike sa aktn-tašnama u kojima će biti toliko novca da se to jednostavo ne da odbiti.

Prema nekim procenama, to bi bila ponuda od čak 40.000.000 funti, odnosno oko 47.000.000 evra! Napravljena pre svega kako bi odbila sve udvarače. Ali Čelsi je uporan. I bogat. I u potrazi za napadačem zbog čega se u januaru dovodio u vezu sa mnogim golgeterima. Poslednjih dana najviše sa pominjao Svonsijev Fernando Ljorente.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar