Паје: Нема разлога да се правдам!

Нови фудбалер Олимпика из Марсеја Димитри Паје рекао је да се није добро осећао у Вест Хему и да нема потребе да се правда због свог понашања.

Фудбал 31.01.2017 | 15:00
Паје: Нема разлога да се правдам!
Паје није био задовољан у редовима „Чекићара“ и желео је да се врати у Француску.

„Нисам се више осећао добро у клубу. Нема потребе да се прадвам због свог понашања. Славен Билић и ја смо разговарали један на један. Причаћу о томе, али не сада, није прави тренутак. Радије бих уживаоу овом тренутку, а овоме ћу се вратити касније.“

Вест Хем оптужио је Димитрија Пајеа за "недостатак посвећености и поштовања", након што се Француз вратио у Олимпик из Марсеја.

Француски репрезентативац је рекао да у Марсеј, за који је наступао од 2013. до 2015. године, није стигао због новца.

„Да је новац примарни разлог, одавно бих био у некој другој земљи. То није мој мотив.“

Паје је у јуну 2015. године из Олимпика за 10,7 милиона фунти прешао у Вест Хем, са којим је прошлог фебруара потписао нови уговор на пет и по година. Током прошле сезоне Вест Хем је победио у 50 одсто утакмица када је Паје био у саставу, а пропустио је осам утакмица. Паје је приказао добре партије на Европском првенству прошлог лета, када је са Француском изгубио у финалу од Португала.

„Провео сам сјајну годину у Вест Хему. Није се завршио онако како сам ја желео. Имам лепе успомене са навијачима Вест Хема.“

„Срећан сам што сам поново овде. Ово је мој дом. То је оо што сам желео. Хвала свима који су ми ово омогућили. Недостајала ми је француска Лига 1“, додао је Паје.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар