Paje: Nema razloga da se pravdam!

Novi fudbaler Olimpika iz Marseja Dimitri Paje rekao je da se nije dobro osećao u Vest Hemu i da nema potrebe da se pravda zbog svog ponašanja.

Fudbal 31.01.2017 | 15:00
Paje: Nema razloga da se pravdam!
Paje nije bio zadovoljan u redovima „Čekićara“ i želeo je da se vrati u Francusku.

„Nisam se više osećao dobro u klubu. Nema potrebe da se pradvam zbog svog ponašanja. Slaven Bilić i ja smo razgovarali jedan na jedan. Pričaću o tome, ali ne sada, nije pravi trenutak. Radije bih uživaou ovom trenutku, a ovome ću se vratiti kasnije.“

Vest Hem optužio je Dimitrija Pajea za "nedostatak posvećenosti i poštovanja", nakon što se Francuz vratio u Olimpik iz Marseja.

Francuski reprezentativac je rekao da u Marsej, za koji je nastupao od 2013. do 2015. godine, nije stigao zbog novca.

„Da je novac primarni razlog, odavno bih bio u nekoj drugoj zemlji. To nije moj motiv.“

Paje je u junu 2015. godine iz Olimpika za 10,7 miliona funti prešao u Vest Hem, sa kojim je prošlog februara potpisao novi ugovor na pet i po godina. Tokom prošle sezone Vest Hem je pobedio u 50 odsto utakmica kada je Paje bio u sastavu, a propustio je osam utakmica. Paje je prikazao dobre partije na Evropskom prvenstvu prošlog leta, kada je sa Francuskom izgubio u finalu od Portugala.

„Proveo sam sjajnu godinu u Vest Hemu. Nije se završio onako kako sam ja želeo. Imam lepe uspomene sa navijačima Vest Hema.“

„Srećan sam što sam ponovo ovde. Ovo je moj dom. To je oo što sam želeo. Hvala svima koji su mi ovo omogućili. Nedostajala mi je francuska Liga 1“, dodao je Paje.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar