Вујовић: Да је Бабић увео млађе, ми бисмо пукли!

Селектор Словеније Веселин Вујовић изненађен је одлукама његовог колеге са клупе Хрватске у мечу за треће место на Светском првенству у Француској.

Остали спортови 30.01.2017 | 18:50
Вујовић: Да је Бабић увео млађе, ми бисмо пукли!
Словенија је освојила бронзану медаљу у Паризу савладавши комшије 31:30, иако је заостајала и осам голова током другог полувремена.

"Када је Хрватска имала велику предност, осам разлике, да је Бабић увео младе и одморније играче који нису играли, ми бисмо пукнули, овако... Не знам, можда није желео да нас победи 10-15 разлике, а када је видио што се догађа, када смо их стизали, да ли из страха или другог разлога, више није имао храбрости да уведе младе снаге", рекао је Вујовић који је донео Словенији прву медаљу на СП.

Бивши селектор наше селекције, који је до пре неколико месеци био тренер Загреба, помиње се као потенцијални селектор Хрватске: "Лагао бих када бих рекао да немам жељу".

Титулу првака света одбранила је Француска, убедљивом победом над Норвешком 33:26. "Триколои" су шести пут освојили СП, а "викинзи" стигли такође до прве медаља.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар