Vujović: Da je Babić uveo mlađe, mi bismo pukli!

Selektor Slovenije Veselin Vujović iznenađen je odlukama njegovog kolege sa klupe Hrvatske u meču za treće mesto na Svetskom prvenstvu u Francuskoj.

Ostali sportovi 30.01.2017 | 18:50
Vujović: Da je Babić uveo mlađe, mi bismo pukli!
Slovenija je osvojila bronzanu medalju u Parizu savladavši komšije 31:30, iako je zaostajala i osam golova tokom drugog poluvremena.

"Kada je Hrvatska imala veliku prednost, osam razlike, da je Babić uveo mlade i odmornije igrače koji nisu igrali, mi bismo puknuli, ovako... Ne znam, možda nije želeo da nas pobedi 10-15 razlike, a kada je vidio što se događa, kada smo ih stizali, da li iz straha ili drugog razloga, više nije imao hrabrosti da uvede mlade snage", rekao je Vujović koji je doneo Sloveniji prvu medalju na SP.

Bivši selektor naše selekcije, koji je do pre nekoliko meseci bio trener Zagreba, pominje se kao potencijalni selektor Hrvatske: "Lagao bih kada bih rekao da nemam želju".

Titulu prvaka sveta odbranila je Francuska, ubedljivom pobedom nad Norveškom 33:26. "Trikoloi" su šesti put osvojili SP, a "vikinzi" stigli takođe do prve medalja.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar