Опет је актуелан Јармоленко! Тотенхем, Евертон и ВБА се активирали!

Динамо тражи 10.500.000 евра! Имали смо трансфер сагу са Јевхеном Конопљанком - затворили смо је! Имали смо идентичну причу и са Саидом Берахином. На сву срећу - и то се завршило. А у дану када је изгледа опет отворен фронт за напад на Андреја Јармоленка ред је да напишемо - с надом да ће се и ова сапуница окончати!

Фудбал 31.01.2017 | 14:00
Опет је актуелан Јармоленко! Тотенхем, Евертон и ВБА се активирали!
Добро обавештени британски таблоид Сан, као и неколико руских медија, данас је објавило да је поглавље „Јармоленко“ поново отворено и да су стари купци обновили интересовање за најбољег играча кијевског Динама! Тотенхем је, наводно, први стао у ред за потпис украјинског крилног нападача. Одмах за Певцима јавили су се и представници Вест Бромвич Албиона, а недуго затим и челници Евертона. 

Разлог томе је што је први човек Динама Игор Суркис открио да ће клуб прихватити све понуде које буду бар 10.500.000 евра.

Јармоленко је у октобру 2015. године парафирао нови уговор са Динамом, по коме зарађује око 4.700.000 евра, без бонуса. Био је један од главних ликова на трансфер пијацама у последњих годину дана, али досад ниједан клуб није успео да стигне први до циља. 

Јармоленкови агенти су, наводно, одмах поставили услов да плата мора да буде бар 110.000 евра седмично. А Тотенхем, ВБА и Евертон свакако имају финансијску могућност да то обезбеде. Гледајући на годишњем нивоу, то би било увећање плате од милион евра. Питање је само - да ли ће?

Јармоленко је ове сезоне био на терену у 19 мечева. Пет пута је био стрелац, а у четири наврата асистент. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар